Zoekt u Parmaham? Bij ons kunt u de beste Parmaham vinden, waaronder Parmaham ruliano en Parmaham acpalia vicina. De Parmaham ruliano is 24 maanden gedroogd, een origineel pootmodel. Dus niet geperst, een knap stukje vakwerk. De Parmaham acpalia vicina is ook 24 maanden gedroogd, een origineel extra zwaar pootmodel. Dit zijn hammen van ca 8 kg en absoluut het lekkerste wat er te krijgen is op Parmaham gebied.
Parmaham is een rauwe ham uit de provincie Parma die op traditionele wijze wordt gedroog. De naam Parmaham is beschermd. Parmaham mag geen conserveringsmiddelen of additieven bevatten. De ham wordt gemaakt van varkens die in Italië geboren en getogen zijn. Parmaham wordt na de slacht ingewreven met Silicaans zeezout. Er wordt niet al te veel zout gebruikt, zodat een milde, zoete smaak ontstaat. Na 60 a 70 dagen in de koelcel begint het droogproces. Dit duurt minstens 12 maanden. Onze Parmaham ruliano en Parmaham acpalia vicina worden zelfs 24 maanden gedroogd!
Kom eens langs bij Kaasboertje Hillegersberg en bekijk onze collectie Parmaham!