Bent u op zoek naar lekkere salami of gedroogd vlees? Wij hebben zeer veel soorten salami en gedroogd vlees, waaronder Bundnerfleisch, Lomo iberico, Cecina de buye, Spianata romana, Cacciatore, en vele andere soorten.

Salami is een verzamelnaam voor diverse worstsoorten, allemaal gebaseerd op oude, lokale recepten. Het bestaat meestal uit gemalen varkensvlees, wat gekruid is met zout, peper, knoflook en andere kruiden. Dit mengsel wordt in een darm geperst en gedroogd opgehangen. De natuurlijke schimmel die na verloop aan de buitenzijde ontstaat geeft de worst zijn bekende smaak. Salami kent een eeuwenlange historie in landen als Turkije, Italië, Spanje en Hongarije.

Salami is er in naturel smaken of pikant gekruid. Kom gerust eens langs om onze collectie salami in onze winkel in Rotterdam Hillegersberg te bekijken. Ook op onze website is genoeg te vinden! Wij hebben de moeite genomen om onze heerlijke salami en gedroogd vlees op een mooie manier te etaleren, met eigen foto's op locatie!

Tot ziens bij het Kaasboertje Hillegersberg, vakman op het gebied van salami en gedroogd vlees!

Onze collectie salami en gedroogd vlees

Bekijk de hele collectie Salami

Bezorgservice

Wij bezorgen uw bestelling in Rotterdam. Let op: wegens drukte bezorgen wij niet in de maand december.

Go to top